Home » Zonder kosten omscholen naar een functie in de ICT? – Sponsor Agile People » Certified Online Marketeer Agile people

Certified Online Marketeer Agile people

De functiegerichte opleiding tot Certified Online Marketeer leidt op tot één van de meest gevraagde functies in de ICT. Inclusief Programmeren in HTML5 met JavaScript en CSS3 certificering!


Duur: 16 dagen
Locatie: Utrecht en Den Haag
Data: Er zijn meerdere startmomenten

Voorwaarden voor ESF-Subsidie
De voorwaarden om deze functiegerichte opleiding te kunnen volgen met gebruikmaking van subsidie van het Europees Sociaal Fonds zijn:
– U of uw werknemer dient op het moment van inschrijving werkzaam te zijn in de ICT, in loondienst of op ZZP-basis.
– U of uw werknemer is werkzaam in een functie die op de lange termijn geen perspectief biedt, en u wilt zich of diegene door middel van het volgen van een loopbaanoriëntatie- en opleidingstraject omscholen naar een nieuwe functie in de ICT.

Inhoud opleiding
Al enige jaren is de krapte in de ICT sector op de arbeidsmarkt onderwerp van gesprek. De IT Management Group heeft onderzocht aan welke functies in de ICT de komende jaren naar verwachting het meest behoefte is. Op basis van dit onderzoek heeft de IT Management Group een serie met de meest gevraagde functiegerichte opleidingsprofielen opgesteld.

De functiegerichte opleiding tot Certified Online Marketeer is één van de functiegerichte opleidingsprofielen waarmee u uw carrièrekansen binnen marketing en IT optimaliseert.

De consument van nu vergelijkt en koopt meer en meer online. In deze veelzijdige opleiding leer je hoe je omgaat met online ontwikkelingen en uitdagingen omzet in kansen. Je ontwikkelt een succesvolle en toekomstgerichte marketingstrategie en specialiseert je in online marketing. Je ontdekt hoe je je concurrentiepositie behoudt en versterkt te midden van alle digitale ontwikkelingen, nu en in de toekomst. Na afloop weet je hoe je online marketingactiviteiten opzet, implementeert en evalueert.

Tijdens de functiegerichte opleiding tot Online Marketeer wordt u in 16 dagen opgeleid tot Online Marketeer. Met dit opleidingsprofiel wordt u opgeleid volgens het principe van de T-Shaped professional. De kern van het traject bestaat uit het leren van hands-on digitale markteting en communicatietechnieken, maar u leert ook de belangrijkste zaken die betrekking hebben op het vakgebied van digitale marketing. Ook is er aandacht voor social skills. Tenslotte krijgt u met de module Trends in IT inzicht in de laatste ontwikkelingen op het gebied van IT. Het opleidingstraject leidt op tot beroepen zoals digital marketing and design specialist, social media expert, online marketeer etcetera.

Praktijkgericht
Tijdens deze opleiding tot Certified Online Marketeer krijgt u te maken met verschillende trainers. De trainers van de IT Management Group zijn niet alleen thuis in de theorie maar hebben ruime ervaring in de praktijk.

Certificering
Binnen de functiegerichte opleiding tot Certified Online Marketeer wordt de belangrijkste theorie op het gebied van webapplicatieontwikkeling en digitale markteting en communicatietechnieken behandeld. Na het doorlopen van de opleiding en het succesvol afsluiten van het examen Programming in HTML5 with JavaScript and CSS3 en DevOps Foundation ontvangt u de badge Certified Online Marketeer.

De functiegerichte opleiding tot Certified Online Marketeer is inclusief het examen:
– Programming in HTML5 with JavaScript and CSS3

Programma
De opleiding tot Certified Online Marketeer bestaat uit de volgende modules:

Introductie en Netwerk- en Adviesvaardigheden deel 1 – 1 dag
De opleiding tot Certified Online Marketeer start met een introductie van 1 dag gecombineerd met deel 1 van de module netwerk- en adviesvaardigheden. U maakt kennis met de groep en de trainer neemt met u uw leerdoelen door. U krijgt inzicht in waar u nu staat en het pad dat u gaat doorlopen om de nieuwe kennis en competenties te verkrijgen die horen bij de functie van Certified Online Marketeer

Digital Marketing en Digital Design – 5 dagen
Tijdens de training leert u de belangrijkste basis van Digital Marketing en Design. U krijgt in 5 dagen een duidelijk inzicht in de toepassing en werkwijze van Digital Marketing en Design. Tijdens de training wordt de theorie afgewisseld met oefeningen en opdrachten. Deze hands-on training behandelt de verschillende stappen van plan tot realisatie op weg naar een digitale marketing die u direct kunt toepassen in uw eigen praktijk. Onderwerpen die tijdens de training aan bod komen zijn:
– Onlinemarketing strategie en marketingdoelstellingen
– Onlinemarketing methoden zoals e-mailmarketing, mobiele marketing, online advertising, social media en zoekmachinemarketing (SEA en SEO)
– Advertentieprogramma’s zoals Adwords, Linkedin, Facebook
– Tools en instrumenten
– Digital Design
– De technische werking, van plan naar realisatie
– Effectieve (digitale) communicatie
– Resultaten van je activiteiten meten, monitoren en bijsturen

Module Front-end Developer – 8 dagen
Tijdens de training leert u de basis van de talen HTML5, JavaScript, en CSS3. U krijgt in 8 dagen een duidelijk inzicht in de werking en het gebruik van Front-end technologieën. Tijdens de training wordt de theorie afgewisseld met oefeningen en opdrachten. De training behandelt de verschillende toepassingen van HTML5, JavaScript, en CSS3 en het gebruik van o.a. packages, user interfaces, user input en collecties. De training is een combinatie van hands-on training, waarin u oefent met HTML5, JavaScript en CSS3, en examentraining. De examentraining vindt op de laatste dagen van de training plaats. Gedurende en na de training bereidt u zich voor op het examen. U dient daarbij ook rekening te houden met zelfstudie. Deze training leidt op tot het Programming in HTML5 with JavaScript and CSS3 examen (70-480).
Zie ook: Training HTML5, JavaScript, en CSS3

Trends in IT– 1 dag
In deze module van 1 dag wordt u meegenomen in de toekomst van de IT. Wat zijn de ontwikkelingen van de toekomst, en waar moet u zich op voorbereiden of rekening mee houden? Onderwerpen in deze module zijn zeer actueel. Voorbeelden van onderwerpen die behandeld worden zijn automatisering van beheer, artificial intelligence, Internet of Things en robotisering.

Afsluiting en en Netwerk- en Adviesvaardigheden deel 2 – 1 dag
Het opleidingsleidingstraject sluit of met de 2e dag Netwerk- en Adviesvaardigheden. U evalueert samen met de groep het opleidingstraject. Daarnaast wordt op deze laatste dag actief aandacht besteed aan de stap naar de praktijk. Op basis van de opgedane kennis en stappen en activiteiten die u heeft ondernomen gedurende het opleidingstraject worden de concrete mogelijkheden verkend om over te stappen naar de functie van Certified Online Marketeer.

Profiel
De functiegerichte opleiding tot Certified Online Marketeer is geschikt voor (toekomstige) online marketeers en communicatiespecialisten die een solide praktijkgerichte opleiding willen volgen. Er is een groot tekort aan online marketeers en digitale communicatiespecialisten. Na deze opleiding beschikt u over de kennis en – bij het met goed gevolg afleggen van de examens – de certificeringen die op dit moment in de markt worden gevraagd.

Trainingsduur en kosten
De functiegerichte opleiding tot Certified Online Marketeer duurt 16 dagen. Deze opleiding heeft een waarde van € 8280,-. Er zijn voor u als kandidaat geen kosten verbonden aan het opleidingstraject, met uitzondering van de reiskosten.

Materiaal
Het materiaal voor de trainingen wordt digitaal geleverd. Om te kunnen oefenen met de opgedane kennis dient u een eigen laptop mee te brengen.

Docenten en locaties
De IT Management Group werkt alleen met de beste docenten. Trainingen op basis van open inschrijving worden gegeven op centrale en kwalitatief hoogwaardige locaties.

Aanmelden
Om aan dit opleidingstraject te kunnen meedoen, moet u voldoen aan de voorwaarden. Bekijk op de pagina Werken in de ICT – nu met gratis opleiding Agile People of u voldoet aan de voorwaarden. U kunt zich op deze pagina ook aanmelden. Er is een beperkt aantal opleidingsplekken beschikbaar, dus wees er op tijd bij!

Het beschikbaar stellen van trainingen met het doel om werknemers in de ICT duurzaam inzetbaar te maken wordt mede mogelijk gemaakt door subsidie vanuit het ESF.