Werken in de ICT – Gratis omscholing met NL leert door!


Het aantal ICT-vacatures stijgt snel. Werkgevers in de ICT zijn dringend op zoek naar gemotiveerd personeel. De verwachting is dat de stijging in ICT vacatures aanhoudt en dat het aantal banen én vacatures in de ICT de komende jaren alleen maar toeneemt.

Omscholing naar de ICT met Digipower

De overheid stimuleert het omscholen naar een (andere) functie in de ICT om een tekort aan ICT personeel te voorkomen. De overheid heeft met dit doel subsidie voor omscholing beschikbaar gesteld. Dit subsidieprogramma is onderdeel van “Nederland Leert Door“.

De volgende trainingen zijn op dit moment nog te volgen met subsidie van NL Leert door:

Opleiding Project Management Office
Praktijktraining Agile Servicemanagement

Voorwaarden deelname NL Leert door

Om in aanmerking te komen voor een gratis ontwikkeladvies en gratis training zijn de volgende voorwaarden van toepassing:
1. Je bent 18 jaar of ouder;
2. U heeft nog geen gebruik gemaakt van NL Leert door budget (bij ITMG of een andere aanbieder).

Om de subsidie te kunnen registeren vragen wij u na uw aanmelding twee formulieren in te vullen en terug te sturen.

Heb je al eerder mee gedaan aan NL leert door of heb je deze trainingen al gevolgd? Kijk dan ook eens op Omscholen naar de ICT voor andere opleidingen en opleidingstrajecten.

Aanmelden voor NL Leert door

Contact

Wil je meedoen? Schrijf je dan hierboven voor een training waar nog plek is. Er zijn voor jou als deelnemer geen kosten aan verbonden. Het aantal plekken is beperkt, dus schrijf je snel in om zeker te zijn van een plek!

Contact

Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op. We staan u graag te woord.

Referenties projecten IT Management Group

IT Management Group heeft ruime ervaring met het opleiden van mensen naar een beroep in de ICT of het bijscholen van mensen van het ene ICT beroep naar een ander (duurzaam) ICT beroep. Hieronder een tweetal ervaringen van kandidaten van het project DIA-ESF.
Referenties

Het programma NL Leert door is mede mogelijk gemaakt door het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid middels de regeling Nederland leert door.