Home » PRINCE2 Foundation

PRINCE2 Foundation

U volgt deze training zonder kosten als u gebruik maakt van het subsidieproject Digipower. Normale prijs: €1500,- (incl. examenvoucher)
Duur: 2 dagen
PRINCE2® 7th edition

ITMG ATO logo

Locaties en data

De training PRINCE2 Foundation kan online of klassikaal worden gevolgd in Utrecht of Den Haag. Ook is in-company training of maatwerk mogelijk. Hieronder staan de nu ingeplande trainingsmogelijkheden op basis van open inschrijving. De opleidingsdagen zijn van 10:00 tot 16:00 uur. De opleidingsavonden zijn van 18:30 tot 21:30 uur. Staat uw voorkeurslocatie er niet bij? Neem dan contact op en informeer naar de mogelijkheden.

Dagtrainingen (10:00 -16:00)

- 01-07-2024 en 02-07-2024 (Online)
- 22-08-2024 en 23-08-2024 (Klassikaal - Den Haag)
- 17-10-2024 en 18-10-2024 (Klassikaal - Utrecht)

Avondtrainingen (18:30 -21:30)

Bij de avondtrainingen doorloopt u de stof in minder tijd en besteedt u meer tijd aan zelfstudie.

Wat is PRINCE2?

PRINCE2 is een projectmanagementmethode die geschikt is voor alle typen projecten. De PRINCE2 methode is gebaseerd op processen. De processen richten zich op het beheerst en gecontroleerd doorlopen van een project vanaf de voorbereiding tot en met het afsluiten van het project. PRINCE2 is in Nederland de meest gebruikte projectmanagementmethode. De Foundation opleiding leidt u op voor de nieuwste versie PRINCE2 7th edition van Axelos.

Uw profiel

Heeft u in uw werk te maken met projecten of projectmatig werken? Neemt u deel in één of meerdere projecten of bent u aangewezen om een project uit te voeren in de rol van projectleider? Dan zult u veel baat hebben bij de training PRINCE2 Foundation.

Inhoud training

In deze professionele en praktijkgerichte training wordt ingegaan op de practices van projectmatig werken volgens de PRINCE2 methodiek. U als cursist wordt voorbereid op het effectief deelnemen in projecten en op het examen PRINCE2 Foundation. Certificering is een meerwaarde wanneer u wilt doorgroeien in projectmanagement en in uw professionele carrière.

In de training komen de volgende 5 geïntegreerde elementen aan bod:
– people,
– principles,
– practices,
– processes, and
– project context

Trainingsduur en kosten

De training duurt 2 dagen en is inclusief voucher voor het officieel examen van AXELOS. De kosten bedragen €1500,-. Deze prijs is inclusief examenvoucher, lesmateriaal, koffie, thee en lunch en exclusief BTW. Het examen kan op een zelf uitgekozen datum en tijdstip worden ingepland en afgelegd.

Docenten

De IT Management Group werkt alleen met de beste docenten. Onze trainers hebben ruime ervaring, zijn gecertificeerd en hebben kennis van de theorie en de praktijk.

Advies en detachering

Bent u op zoek naar een goed advies met betrekking tot het inrichten of optimaliseren van uw projectorganisatie of op zoek naar een projectleider, programmamanager of PMO specialist? Neemt u dan contact op met de IT Management Group of kijk op onze advies PRINCE2 en detacheringspagina’s.

Referenties

Frans de Torbal Ministerie van VROM
9/10 -Rating9
De Prince2 Foundation training is naar volle tevredenheid geweest. De theorie is goed overgebracht en met goede voorbeelden toegelicht.

Hien The Thesa
9/10 -Rating9
Leuke oefeningen en duidelijke uitleg. Mijn complimenten naar de trainer, Wim Leenders, die brengt alles op de juiste manier over.

Francois van Velthoven ING Real estate B.V.
8/10 -Rating8
Prince2 Foundation is een heldere training, gepaard met nuttige praktijkvoorbeelden. De locatie is top.Aanmelden voor Digipower

ITMG contact

Wil je meedoen met het programma Digipower? Klik dan op de knop 'Aanmelden' en vul het formulier in. Je kunt op meerdere momenten per maand instromen. Het aantal plekken is beperkt, dus schrijf je snel in om zeker te zijn van een plek!

Aanmelden Digipower