Scholingstraject JavaScript Developer

Rating9


Onze trainingen zijn gecertificeerd en worden zeer goed gewaardeerd!

Trainingsvorm

Wat is klassikaal?

U volgt de training interactief samen met anderen fysiek op de aangegeven locatie.

Wat is online?

U volgt de training interactief samen met anderen achter uw computer.


Docenten

De IT Management Group werkt alleen met de beste docenten. Onze trainers hebben ruime ervaring, zijn gecertificeerd en hebben kennis van de theorie en de praktijk.

Referenties algemeen


Francois van Velthoven ING Real estate B.V.
8/10 -Rating8
Prince2 Foundation is een heldere training, gepaard met nuttige praktijkvoorbeelden. De locatie is top.

Martin Jansen ING
8/10 -Rating8
BiSL is een prima training. De trainer maakt een goede samenbundeling van de praktijkervaringen met de theorie.

Overzicht referenties

Klanten

Overzicht klanten

Keurmerken


Scholingstraject JavaScript Developer

Omschrijving
De focus van dit opleidingstraject ligt op programmeren met een specialisatie in JavaScript. Naast de specifieke kennis die een JavaScript Developer moet opdoen van de programmeertaal en applicatieontwikkeltechnieken moet de JavaScript Developer kennis vergaren die relevant is binnen het vakgebied zoals algemene kennis van IT beheer, agile en DevOps en de ontwikkelingen op het gebied van Artificial Intelligence. Zo kan de JavaScript Developer aansluiten bij bestaande werkwijzen en meedraaien in agile en DevOps teams.

Functies en beroepen
Een JavaScript Developer is verantwoordelijk voor het ontwikkelen en onderhouden van JavaScript applicaties of JavaScript code. Het opleidingstraject leidt op tot beroepen zoals JavaScript ontwikkelaar, JavaScript programmeur en JavaScript Developer

Trainingsmodules
Het beroepsgerichte (om)scholingstraject tot JavaScript Developer bestaat uit de volgende trainingen en examens:

Generieke vakkennis
– Module Basiskennis IT (2 dagen)Afronding: Bewijs van deelname en eindtoets
– Module Introductie Artificial Intelligence (1 dag) Afronding: Bewijs van deelname
– Module Development Essentials (3 dagen) Afronding: Bewijs van deelname en eindtoets

Specifieke vakkennis
– Module JavaScript Developer (8 dagen) Afronding: Bewijs van deelname en eindtoets

Inhoud scholingstraject

Het scholingstraject bestaat uit de volgende modules:

Intake opleiding
Het beroepsgerichte (om)scholingstraject tot Javascript Developer start met een intake. Tijdens deze intake worden de persoonlijke leerdoelen doorgenomen evenals de planning van de opleiding. Indien nodig worden aanpassingen op maat gemaakt.

Basiskennis IT - 2 dagen of 2 avonden
In de training Basiskennis IT neemt u op simpele en gestructureerde wijze kennis van de basistermen en concepten die veel gebruikt worden in de ICT. De doelgroep bestaat uit diegenen die geen of beperkte kennis van IT hebben en zich daarin (verder) willen bekwamen zoals bijvoorbeeld een servicedeskmedewerker die een ander soort ICT functie wil gaan bekleden, maar ook een niet-ICT-er die zich wil verdiepen in de gangbare ICT-terminologie alsook mensen die zich willen omscholen naar een (andere) ICT arbeidsplaats.

Introductie Artificial Intelligence – 1 dag of 1 avond
Artificial Intelligence en ChatGPT zijn sterk in opkomst. Tijdens deze training van drie dagen leert u de beginselen van Artificial Intelligence en ChatGPT. Onderwerpen die aan bod komen zijn: Machine Learning (ML), Neurale Netwerken, Deep Learning (DL), Natural Language Processing (NLP), Computer Vision en AI Ethiek.

Development Essentials - 3 dagen of 4 avonden
Tijdens de basistraining Development Essentials leert u de basis van de talen HTML5 en CSS3. U krijgt in 3 dagen een duidelijk inzicht in de werking en het gebruik van basis programmeertechnieken. Daarnaast krijgt u inzicht in en overzicht van de belangrijkste programmeertalen. Tijdens de training wordt de theorie afgewisseld met oefeningen en opdrachten.

Javascript Developer - 8 dagen of 14 avonden
Tijdens de training leert u de basis van de programmeertaal Javascript. U krijgt in 8 dagen een duidelijk inzicht in de werking en het gebruik van de Javascript technologie. Tijdens de training wordt de theorie afgewisseld met oefeningen en opdrachten. De training behandelt de verschillende toepassingen van Javascript en het gebruik van Data Types, Defining and Using Variables, Conditionals, Loops, Functions, Arrays, Built-in Objects, Browser Object Model en Document Object Model. De training is een hands-on training, waarin u theorie afwisselt met programmeren in Javascript.

Onderwijsvorm, studiebelasting, doorlooptijd en opleidingsniveau

De opleidingsdagen worden gegeven in de vorm van klassikaal onderwijs. De voorkeursvorm is online klassikaal onderwijs overdag. Omdat is gebleken dat niet iedereen vrij kan krijgen voor het volgen van opleidingen overdag, bestaat ook de mogelijkheid om de opleidingen te volgen in de avonduren. Zowel bij de dagopleidingen als avondopleidingen is er altijd direct persoonlijk contact met en begeleiding door de docent.

Het totale traject bestaat uit 14 klassikale opleidingsdagen (overdag) of 21 opleidingsavonden (avond).

Gemiddeld worden per week 2 dagen of 2 avonden klassikale training gepland, daarnaast wordt zelfstudie van de deelnemer verwacht. Na de opleiding kan de deelnemer de afrondende eindtoetsen afleggen.

De totale doorlooptijd van het traject van intake tot afsluitend examen is circa 10 tot 12 weken.

De opleidingen zijn geschikt voor deelnemers met MBO+ werk- en denkniveau.

Aanmelden voor Digipower

Wil je meedoen met het programma Digipower? Klik dan op de knop 'Aanmelden' en vul het formulier in. Je kunt op meerdere momenten per maand instromen. Het aantal plekken is beperkt, dus schrijf je snel in om zeker te zijn van een plek!

Aanmelden Digipower