Home » TMAP Quality for cross-functional teams met examentraining

TMAP Quality for cross-functional teams met examentraining

Inclusief examentraining

U volgt deze training zonder kosten als u gebruik maakt van het subsidieproject Digipower. Normale prijs: €2125,- inclusief examen
Duur: 3 dagen

Locaties en data

De training TMAP Quality for cross-functional teams met examentraining kan online of klassikaal worden gevolgd in Utrecht of Den Haag. Ook is in-company training of maatwerk mogelijk. Hieronder staan de nu ingeplande trainingsmogelijkheden op basis van open inschrijving. De opleidingsdagen zijn van 10:00 tot 16:00 uur. De opleidingsavonden zijn van 18:30 tot 21:30 uur. Staat uw voorkeurslocatie er niet bij? Neem dan contact op en informeer naar de mogelijkheden.

Dagtrainingen (10:00 -16:00)

- 26-08-2024, 27-08-2024, 28-08-2024 en 11-09-2024 (Klassikaal- Utrecht)
- 26-11-2024, 27-11-2024, 28-11-2024 en 04-12-2024 (Online)

Avondtrainingen (18:30 -21:30)

Bij de avondtrainingen doorloopt u de stof in minder tijd en besteedt u meer tijd aan zelfstudie.

TMAP Quality for cross-functional teams volgen? Dan kies je voor de IT Management Group. ITMG heeft veel ervaring met testtrainingen en is al jaren preferred supplier van de overheid. In de IT-wereld van vandaag wordt van cross-functionele teams verwacht dat ze snel bedrijfswaarde met de juiste kwaliteit leveren. TMAP® ondersteunt deze nieuwe manier van werken aan “built-in quality”, hetgeen verder gaat dan testen alleen.

Deze training biedt alle mensen in een high-performance IT delivery team (zoals DevOps of Scrum) de vereiste kennis en vaardigheden die belangrijk zijn voor het inbouwen van kwaliteit in hun IT-systeem en het geven van vertrouwen dat de nagestreefde business value kan worden geleverd.

De training TMAP Quality for cross-functional teams neemt je in drie dagen mee in testen in cross-functionele teams. Korte inleidingen worden gevolgd door relevante oefeningen. Ook is er voldoende ruimte voor het delen van ervaringen met andere deelnemers. Tijdens de training wordt ook geoefend met examenvragen.

Deze training is gebaseerd op het boek “Quality for DevOps teams” en de TMAP body-of-knowledge.

De onderstaande afbeelding toont de 2020 TMAP certificeringen en laat zien dat de TMAP Quality for cross-functional teams de basis legt voor de andere twee certificeringen TMAP High-performance quality engineering en TMAP Organizing built-in quality at scale.

2020 TMAP overzicht

Uw profiel

Deze training is geschikt voor iedereen die werkt in of met high-performance IT delivery teams (zoals DevOps en Scrum), zoals business analisten, product owners, ontwikkelaars, beheerders, quality engineers, testers, gebruikers, scrum masters, agile coaches, release train engineers etcetera.

Inhoud en leerdoelen training TMAP Quality for cross-functional teams

Tijdens deze professionele en praktijkgerichte training doe je kennis op en krijg je praktische ervaring met de volgende onderwerpen:

– Het VOICE-model voor het realiseren van business value door IT delivery
– IT delivery modellen, met name DevOps
– Cross-functionele teams en continuous quality engineering
– De “whole-team” benadering en relevantie voor Dev- en Ops-medewerkers
– QA- & test topics zoals:
-> reviewing en pull-requests
-> continuous improvement
– Continuous everything, testautomatisering en CI/CD-pijplijn
– Totale kosten van kwaliteit
– Indicatoren, rapportage en ‘alerting’
– Kwaliteitsmaatregelen
– Persoonlijke, interpersoonlijke en teamvaardigheden
– Testvariëteiten (perfomance-, usability-, security testing en meer)
– Experience-based testen: exploratory testing en mob testing
– Testontwerp: grenswaardenanalyse, padendekking, conditiegebaseerd testen, code coverage en mutation testing
– Examentraining

Voorkennis en ingangseisen training TMAP Quality for cross-functional teams

Voor deze TMAP training is basiskennis van informatietechnologie, werken in teams en ervaring met een agile manier van werken vereist.

Trainingsduur en kosten training TMAP Quality for cross-functional teams

De training TMAP Quality for cross-functional teams duurt 3 dagen. De kosten voor de training bedragen €2125,-. Deze prijs is inclusief lesmateriaal, koffie, thee, lunch en examengeld en exclusief BTW.

Certificaat

Indien u na de training het examen met goed gevolg heeft afgelegd, ontvangt u het certificaat TMAP Quality for cross-functional teams.

Docenten

De IT Management Group werkt alleen met de beste docenten. Onze trainers hebben ruime ervaring, zijn gecertificeerd en hebben kennis van de theorie en de praktijk.

In-company

Deze training kan ook in-company worden georganiseerd, onder begeleiding van één van onze ervaren consultants/trainers.

Advies en detachering

Bent u op zoek naar een goede testmanager (test coördinator) of test engineer (tester) of bent u op zoek naar een goed advies met betrekking tot het inrichten of optimaliseren van uw IT organisatie? Neem dan contact op met de IT Management Group of kijk op onze advies en detacheringspagina’s.

Referenties

Hung Le Qui ivom
10/10 -Rating10
Het tempo van de training is precies goed. De trainer heeft veel kennis.

Ilona Bosmans
9/10 -Rating9
De trainer maakt dat de training interactief verloopt en door te oefenen met vragen blijft de kennis beter hangen.

Mike Oranje Hoge Raad der Nederlanden
9/10 -Rating9
De trainer kon veel voorbeelden uit de praktijk geven, dat was erg fijn en maakte het gemakkelijker om de stof op te nemen.

Aanmelden voor Digipower

ITMG contact

Wil je meedoen met het programma Digipower? Klik dan op de knop 'Aanmelden' en vul het formulier in. Je kunt op meerdere momenten per maand instromen. Het aantal plekken is beperkt, dus schrijf je snel in om zeker te zijn van een plek!

Aanmelden Digipower